Nieuws


Workshop: Op zoek naar De Rode DraadGe´nspireerd door het boek De rode draad in ons leven van J.C. Schuurman heb ik deze workshop ontwikkeld die alleen plaatsvindt rondom de overgang van het oude naar het nieuwe jaar. Schuurman gebruikt de termen inwikkeling - verwikkeling - ontwikkeling. Hij verstaat daaronder:

" we hebben onze omgeving in ons opgenomen en hebben ons in belangrijke mate vereenzelvigd met allerlei wat tot ons kwam. Het gaat er nu om dat we ons na deze inwikkeling, die meestal ook neerkomt op een verwikkeling, weer gaan ontwikkelen. Maar dat kan alleen door bezinning".

Met behulp van schrijf- en tekenopdrachten ( je hoeft niet te kunnen tekenen) ontdek je aan de hand van gebeurtenissen uit het oude jaar wat de rode draad is in je leven. En welke innerlijke opdracht uit deze geschiedenis te voorschijn komt. Deze opdracht kan dan een baken zijn voor het jaar dat komen gaat.

De workshop vindt plaats op zaterdag 21 december van 9.30-17.00 uur in Haarlem. De kosten zijn EUR 125,- inclusief vegetarische lunch. Maximaal 12 deelnemers. Inschrijving is vanaf nu mogelijk en is definitief wanneer het bedrag is betaald.

.

Frances Nuijen
Tel. 023 - 526 30 91

info@francesnuijen.nl

coach, coaching, training, haarlem, deskundigheidsbevordering, stress, depressie, intervisie, creatieve therapie, gestalt, particulier, bedrijf, lichaamswerk