Werkplezier spel


Het accent tijdens het spel ligt op: wat zijn uw motieven om te werken. Voorbeelden van motieven zijn: ergens bij horen, mijn kennis en talenten gebruiken, nieuwe dingen leren, geld om op vakantie te gaan. De volgende vraag is: welke motieven worden verwezenlijkt. En hoe kan dit worden uitgebreid. Wanneer u wilt kan vervolgens ook stil gestaan worden bij: van welk onprettig gedrag heeft u last op de werkvloer? En hoe zou u dat onprettige gedrag kunnen reduceren of wat zou u kunnen doen om daar minder last van te hebben.

Voor wie
Wilt u de samenhang ontdekken tussen werkplezier en werkmotieven. Hoe u uw plezier kunt uitbreiden in uw werk of juist het gebrek aan plezier kunt opheffen?
Bent u het gemopper van uw collega, partner of vriendin zat op haar/zijn werk en wilt u een bijdrage leveren aan verandering door deze workshop cadeau te doen?

Resultaat
U heeft meer zicht op de factoren die van invloed zijn op uw werkplezier. En u weet wat de eerste stap is die u kunt gaan zetten om uw plezier te vergroten.

Wanneer en kosten
De prijzen zijn 67 euro voor een 1,5 uur durende workshop (1 persoon) en 110 euro voor een workshop van 2,5 uur (2 personen). Het spelen van de workshops is overdag mogelijk in Haarlem, Amsterdam en Leiden. In Haarlem ook 's avonds en in het weekend.